Hou ook uw gebit up-to-date

Verzeker alleen de echte risico’s


Met een tandartsverzekering zijn ook uw tanden goed verzekerd. U kunt kiezen uit 3 tandartsverzekeringen. Zo zit er altijd wel 1 bij die bij u past. Goed om te weten: een tandartsverzekering kunt u het beste afsluiten in combinatie met een zorgverzekering (basisverzekering).

Algemene informatie over deze verzekering


Veel mensen vragen zich af of ze hun gebit aanvullend moeten verzekeren. Met een gezond gebit heeft u immers geen tandartskostenverzekering nodig en indien dat niet zo is, dan is de vraag hoe hoog de dekking moet zijn.

Natuurlijk is dit voor elk gebit anders en is er het probleem dat verzekeringen die uitgebreide tandartsbehandelingen vergoeden, niet afgesloten kunnen worden zonder voorafgaand keuringsrapport. In sommige gevallen, zoals bij verandering van collectieve polissen, kan een tandartsverzekering afgesloten worden zonder een keuringsrapport.

Dekking

Als u 18 jaar of ouder bent, dan krijgt u mondzorg niet meer vergoed door de basisverzekering. Daarvoor is er de tandartsverzekering. De meest voorkomende tandartskosten krijgt u bij de meeste verzekeraars voor 100% vergoed. Daarvoor hoeft u dus niets bij te betalen.

Veel verzekeraars hebben verschillende varianten waaruit u kunt kiezen. Wilt u een hoger maximumbedrag verzekeren dan betaald u een hogere premie.

U kunt de verzekering dus precies afstemmen op uw situatie en u betaalt een scherpe premie. Overleg van te voren met uw tandarts!

Vergoedingen

De veelvoorkomende tandartsbehandelingen krijgt u bij veel verzekeraars voor 100% vergoed, binnen het maximumbedrag dat u hebt gekozen.

Hieronder vallen bijvoorbeeld controles en gaatjes vullen. Andere behandelingen krijgt u voor bijvoorbeeld 75% of 80% vergoed, ook tot het gekozen maximumbedrag.

Meer informatie of een persoonlijk advies?

Maak hier een afspraak!

 

Vraag bij Insurance Risk Management om een goéd advies!


Kies de juiste dekking en betaal niet te veel premie!